Valmentajat | Lauttasaaren Liikuntakeskus

 

Valmentajat:

 

Johan Malmström

Monille spinning-ohjauksesta tutuksi tullut Johan tietää kehonrakennuksen ja -muokkauksen tuomat ravitsemukselliset haasteet. Omalla monen vuoden kuntosaliharjoittelulla Johan on rakentanut itselleen rautaisen kehon ja aerobisesti kohottanut kuntonsa huipputasolle. Johan palvelee ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

@: johan@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

Joonas Mähönen

Jo kymmenen vuotta sitten Budo Gymin respassa ensidebyyttinsä tehnyt Joonas ei säästele naurua. Kokkina ravitsemusosaamista kehittänyt dynamo hioo sinun ruokavaliosi kuntoon. Joonaksen kehonpaino- ja tekniikkaharjoittelun avulla sekä naiset että miehet punnertavat ja vetävät leukoja. Joonas vastaa kysymyksiin suomeksi ja englanniksi.

@: joonas.mahonen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

Lauri Huttunen

Fustraa Liikkarilla ohjannut Lauri, on valmentajana tekninen ja tehokas. Laurin kamppailulajihistoria Krav Magassa ja Karatessa tuovat harjoitteluun itsekurin, tavoitteellisuuden ja tehokkuuden. Jos kärsit jäykistä nivelistä tai huonosta liikkuvuudesta, on Laurin menettelytavat erinomaiset. Laurin kielitaito kattaa suomen, venäjän, saksan, ranskan ja englannin.

@: lauri.huttunen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Tuija Salmi-Lepola

Kansainvälisestä teknologia-alan firmasta liikunta-alalle vaihtanut Tuija uskoo harjoittelussa monipuolisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tuijalla on takanaan monta vuotta kuntosaliharjoittelua ja laaja kattaus muuta liikuntaa tenniksestä joogaan ja jalkapallosta lenkkeilyyn. Treeneissä Tuija painottaa hyvää fiilistä, oikeanlaista tehokkuutta ja yksilöllisyyttä ja hänen tavoitteenaan on, että asiakas lähtee salilta hymy huulilla ja mieli keventyneenä.

 @: tuija@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Antti Rossi

Työkokemusta terveydenhoitoalalta on kertynyt 9 vuotta, muun muassa ortopedian/ nivelkirurgian puolelta. Valmentajana ammattitaitoinen, kannustava tsemppari, jolla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Erityisosaamista valmentamisessa on kuntosaliharjoittelu ja kehonmuokkaaminen. Sydäntä lähellä on myös ravintovalmennus ja ohjeistaminen iästä riippumatta.

@: antti.rossi@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE