Liikuntakeskuksen tilat | Lauttasaaren Liikuntakeskus

Tutustu keskuksen tiloihin

 

RYHMÄLIIKUNTASALIT

Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa on kaksi valoisaa, tilavaa ja hyvin ilmastoitua aerobicsalia. Liikkuminen on turvallista ja hauskaa kokeneiden ja koulutettujen ohjaajiemme opastuksella.


CARDIOTILA

Cardiotilastamme löytyvät viimeisintä teknologiaa edustavat, ergonomiset ja helppokäyttöiset Precorin sekä Techogymin cardiolaitteet. Kaikki laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä ja ne sopivat jokaiselle käyttäjäryhmälle kuntoilijoista aktiiviurheilijoihin ja ikäihmisiin saakka. Cardiotilassamme on käytössä uusinta teknologiaa edustava Precorin cardioteatterijärjestelmä, jonka avulla voit itse valita minkä television ääntä haluat kuulokkeiden avulla treenatessasi kuunnella.


KUNTOSALI

Avarassa ja valoisassa kuntosalissa on uusinta teknologiaa edustavat ja turvalliset Technogymin Selection laitteet, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin aktiiviharrastajillekin. Personal traineriemme avulla saat kuntosalille juuri sinulle räätälöidyn harjoitussuunnitelman, jonka avulla pääset varmasti asettamiisi tavoitteisiin. Kuntosalilla voit treenata vapaasti aina aukiolo-aikoinamme.

 

LASTEN PEUHAHUONE

Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa on lapsille oma tilava peuhahuone. Peuhahuoneessa viikarit viihtyvät sillä aikaa kun vanhemmat ovat itse liikkumassa. Valvojamme vastaavat että aika kuluu nopeasti erilaisissa aktiviteetteissa. Näin myös lapset saavat huomaamattaan liikuntaa ja kehittävää toimintaa. Lapset leikkivät peuhahuoneessa vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun valvoja on paikalla.

Peuhahuone on lasten oma paikka, keskuksen muissa tiloissa lapsilla ei ole lupa olla. Huolehdithan että tuot lapsesi vain terveenä peuhahuoneeseen. Lasten peuhahuone on tarkoitettu 2-7 vuotiaille lapsille. Peuhahuoneeseen otetaan viihtyvyys ja turvallisuus syistä kerralla maksimissaan 10 lasta.

 

KAHVIO

Kahviossamme voit tavata treenikavereitasi ja vaihtaa kuulumisia muiden asiakkaiden kanssa aina käydessäsi Liikuntakeskuksessa. Voit myös nauttia treenikäyntisi yhteydessä erikoiskahveista ja virvokkeista. Myymme kahviossamme myös laadukkaita lisäravinteita ja treenivälineitä.

 

PYSÄKÖINTIHALLI

Meillä on käytössämme lämmin pysäköintihalli asiakkaillemme! Tullessasi treenaamaan voit ajaa autosi suoraan lämpimään halliin eikä sinun tarvitse etsiä autollesi paikkaa kadun varresta. Pysäköintihallista pääset suoraan hissillä vastaanotoomme. Treenin jälkeen pääset suoraan vastaanotostamme autollesi. Matkalla pysäköintihalliin voit vaikka hoitaa ruokaostoksesi 1. kerroksessa sijaitsevassa Lidl-kaupassa. Pysäköintihallin sisäänkäynti sijaitsee Perttulantiellä Liikuntakeskus rakennuksen takapuolella. Halli on avoinna aina aukioloaikoinamme.