Palvelut yrityksille | Lauttasaaren Liikuntakeskus

YRITYSPALVELUT

Henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin merkitys yrityksen menestymiselle on kiistaton- Hyvinvoivat työntekijät rakentavat menestyviä yrityksiä!

Vakuuttakaa henkilöstönne tuloskunto panostamalla terveytenne ylläpitämiseen: Liikunta edistää kunnon ja terveyden ohella yritysten sosiaalista pääomaa ja ilmapiiriä. Liikunnan merkitys on tutkitusti suuri myös taloudellisesti. Hyvinvoiva työntekijä on tuottoisampi ja tekee parempaa tulosta. Samalla myös yrityksen sairaspoissaolot vähenevät kun työntekijät ovat hyvässä kunnossa!

Työpaikkaliikunta on verovapaa henkilöstöetu, kun etu on määrältään kohtuullinen ja tavanomainen sekä etu on kaikkien yrityksessä työskentelevien käytettävissä!

Lauttasaaren Liikuntakeskuksen pitkä kokemus yhdistettynä korkeaan ammattitaitoon, monipuolisuuteen ja ystävälliseen palveluun tarjoaa yrityksellenne henkilöstön määrästä riippumatta toimivia liikuntaratkaisuja tarpeen mukaan.

Liikuntakeskuksen yrityspaketit tarjoavat entistä monipuolisempia räätälöityjä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia! Kysy myös tilavuokrista erilaisiin tapahtumiin!

Tiedustelut sähköpostilla tai puhelimitse 041-5307332