Legendaarinen Lauttasaaren Liikuntakeskus ja Lauttasaaren Lady vahvistunein voimin kohti syksyä | Lauttasaaren Liikuntakeskus

Legendaarinen Lauttasaaren Liikuntakeskus ja Lauttasaaren Lady vahvistunein voimin kohti syksyä

05.09.2018 13:564 kuukautta sitten

Legendaarinen Lauttasaaren Liikuntakeskus ja Lauttasaaren Lady vahvistunein voimin kohti syksyä

Tänä vuonna kolmekymmentä vuotta täyttävä legendaarinen Lauttasaaren Liikuntakeskus sekä Lauttasaaren Lady saivat uuden omistuspohjan, kun VMO Group Oy Ab:sta tuli yritysten omistaja. VMO Group:in taustalla ovat mm. liikuntapalvelualan yrityksestä Erimoverista tuttu yrittäjäkolmikko Sonja Laurén, Lari Raitavuo ja Joakim Berndtsson, sekä taloushallinnon ammattilainen Markus Lehtimäki. Keijo Mikkonen jatkaa ansioikasta uraansa liikuntakeskusmaailmassa VMO Group:in osakkaana.

”Olemme etsineet sopivan sielunelämän omaavaa kohdetta strategisista syistä jo jonkin aikaa. Liikunta- ja hyvinvointipalveluyritystemme palvelukokonaisuuksien jatkuvan kehityksen pyhätöiksi löytyivät helmet Liikkari ja Lady. Tiedän että tämä kuulostaa yritysjargonilta, mutta olen ihan liekeissä tästä kombinaatiosta”, lausuu Erimover Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja Joakim Berndtsson.

”Tässä on elämäntyöni. Ovellani on käynyt monia halukkaita ostajia, mutta tämän jengin kanssa tuntuu oikealta – he ymmärtävät mistä on kyse ja heillä on oikeanlaisia ajatuksia miten liikuntakeskusmaailmaa tulee viedä eteenpäin. On jotenkin symbolista, että Liikkari täyttää 30 vuotta tänä vuonna. Pääsen nyt keskittymään yhä enemmän asiakkaisiin, ihmisiin – se on mille sydämeni sykkii. En aio koskaan lakata olemasta Liikkarin ja Ladyn asiakkaiden asialla. Ja Asahin!” hymähtää Keijo ”Keppana” Mikkonen.

”Erimoverin ja meidän muiden liikuntapalveluyritystemme kannalta tämä on loistava tukikohta. Liikkarista ja Ladystä yhdessä syntyy koulutuskeskus, uusien palvelukonseptien kehityskeskus, sekä näyteikkunamme asiakkaillemme niin Suomessa kuin ulkomailla. Haluan painottaa, että meistä ei tule liikuntakeskus-ketjua emmekä lähde kilpailemaan asiakkaidemme kanssa. Tahtotilamme on olla liikunta- ja hyvinvointipalveluissa Suomen ylivoimaisesti paras ja oppia tästä matkasta. Haluan myös painottaa, että molempien salien perusajatus ja tunnelma tullaan säilyttämään – haluamme tarjota niin uusille tuttavuuksille kuin uskollisille kanta-asiakkaillekin ainutlaatuisen Liikkari & Lady -yhteisön kokemuksen”, toteaa energisenä Erimoverin toimitusjohtaja Sonja Laurén.

Lisätietoja antaa:

Sonja Laurén
sonja.lauren@erimover.com
+358 44 5017685

Keijo Mikkonen
keijo.mikkonen@liiku.net
+358 41 5307330