Ohjeet ryhmäliikuntaan | Lauttasaaren Liikuntakeskus

Tule tunneille ajoissa!

Paikka tunnille pitää lunastaa asiakaspäätteen kautta leimautumalla. Turvallisuus- ja viihtyvyyssyistä tunneille myöhässä tuleminen ei ole toivottavaa. Hyvä käytäntö on saapua saliin noin 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Ensimmäistä kertaa jollekin tunnille mennessäsi kannattaa olla paikalla erityisen hyvissä ajoin. Näin ehdit esimerkiksi opetella ja tehdä pyörän säädöt ennen sisäpyöräilytunnin alkua, jne.

Muista aina tunnille saapuessasi viedä kirjautuminen asiakaspäätteellä loppuun saakka. Kirjoitin tulostaa sinulle lopuksi kuitin, jonka annat ohjaajalle ennen tunnin alkua.

 

Treenaa siististi

Toivomme että kaikki asiakkaat käyttävät hikipyyhkeitä sekä kuntosalilla että ryhmäliikuntatiloissamme. Myös laitteiden desinfiointiin tarkoitettuja suihkepulloja on treenitiloissamme.

Kaikki siivoavat omat jälkensä treenin jälkeen eli välineet oikeille paikoilleen ja laitteiden säädöt tulee nollata. Jos olet epävarma minne välineet yms. tulee laittaa pyydä apua henkilökunnaltamme.

Suosittelemme myös oman juomapullon käyttöä. Mukit ja lasit kaatuvat lattialle. 

 

Jätä kännykkä kaappiin

Ruhmäliikuntatunneilla erityisesti emme suosittele kännykän mukana pitämistä. Muiden viihtyvyys ja keskittyminen häiriintyy ja se voi rikkoutua tai hukkua salissa.

Kuntosalilla voit pitää kännykän mukana omalla vastuulla. Muistutamme kuitenkin että muiden ihmisten valokuvaaminen on kielletty ilman kuvattavan ihmisen erillistä lupaa. Älä myöskään häiritse muiden treeniä kovaäänisellä kännykän käytöllä.