Valmentajat:

 

Anni Kyyrä

Anni on valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi. Anni opettaa nuoria parempaan tulevaisuuteen liikunnallisesti. Tehokkuudellaan hän valmentaa taitoluistelijoita voittamaan Suomen mestaruuksia. Kokonaisvaltaisesti ihmiskehon fysiikasta ja tekniikasta kiinnostunut Anni kuntouttaa, valmentaa ja kehittää sinutkin kuntoon. Anni valmentaa suomeksi ja englanniksi.

@: anni@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Johan Malmström

Monille spinning-ohjauksesta tutuksi tullut Johan tietää kehonrakennuksen ja -muokkauksen tuomat ravitsemukselliset haasteet. Omalla monen vuoden kuntosaliharjoittelulla Johan on rakentanut itselleen rautaisen kehon ja aerobisesti kohottanut kuntonsa huipputasolle. Johan palvelee ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

@: johan.malmstrom@live.com tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

Joonas Mähönen

Jo kymmenen vuotta sitten Budo Gymin respassa ensidebyyttinsä tehnyt Joonas ei säästele naurua. Kokkina ravitsemusosaamista kehittänyt dynamo hioo sinun ruokavaliosi kuntoon. Joonaksen kehonpaino- ja tekniikkaharjoittelun avulla sekä naiset että miehet punnertavat ja vetävät leukoja. Joonas vastaa kysymyksiin suomeksi ja englanniksi.

@: joonas.mahonen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

Tanja Näkki

Tanjan valmennuksessa kaiken ikäiset ihmiset oppivat nauttimaan liikunnan ilosta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Kun haluat fyysisesti parempaan kuntoon, omaksua terveellisemmät elämäntavattai kuntoutua sairauden tai vamman jälkeen, Tanja rakentaa sinulle arkeesi sopivan ohjelman, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Tanjan jämäkässä, muttainnostavassa ohjauksessa opit syömään terveellisesti ja samalla nauttimaan ruoasta yksilöllisen ruokavaliosi mukaan. Tanja puhuu suomea, englantia, italiaa ja ranskaa.

puh. 050-380 6073, e-mail: tanja.nakki@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

 

Lauri Huttunen

Fustraa Liikkarilla ohjannut Lauri, on valmentajana tekninen ja tehokas. Laurin kamppailulajihistoria krav magassa ja karatessa tuovat harjoitteluun itsekurin, tavoitteellisuuden ja tehokkuuden. Jos kärsit jäykistä nivelistä tai huonosta liikkuvuudesta, on Laurin menettelytavat erinomaiset. Laurin kielitaito kattaa suomen, venäjän, saksan, ranskan ja englannin.

@: lauri.huttunen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

 

Teuvo Saarentola

Teuvo ”Tepi” Saarentolan ura tennispelaajana on niittänyt mainetta ja menestystä maailmalla. Single- ja Duo-tenniksen SM- ja MM-kokemus pelaajana ja valmentajana on muotoillut vankan, rauhallisen ja varman otteen treenaamiseen. Tepi tietää omasta kokemuksesta, miltä liikkumattomuus tuntuu iän karttuessa. Tepin treenit taittuu suomeksi ja englanniksi.

@: tepi.saarentola@teptor.fi tai YHTEYDENOTTOLOMAKE