Personal Training -palvelut

 

 

Auta kaverisi kuntoon ”Kinkut uuniin sulamaan” - projekti

Joulun aika on suurimmalle osalle meistä rentoutumisen ja herkuttelun aikaa. Yleensä herkkujen syöminen jatkuu monta päivää uuden vuoden puolelle. Tämä johtaa ei toivottujen kilojen kertymiseen vääriin paikkoihin. Lopputuloksena on usein kuulemamme lause: ”Tammikuussa alkaa kilojen pudotus”.

Tammikuussa kuntosalit täyttyvät uudenvuoden lupauksen tehneistä. Helmikuun vaihtuessa, suurin osa on jättänyt projektin kesken. Miksi? Koska päätöksen teon hetkessä ei ymmärretty tavoitteen saavuttamiseen vaadittavaa motivaatiota, työtä eikä joululahjaksi saatu oikeita työkaluja. Ehkä treeni kaveri jätti kesken ja jäit yksin tavoitteen kanssa?

Tällä lahjalla asiaan tulee muutos. Miksi antaa joka joulu jotain väkisin keksittyä, villasukkia (ei siinä ettei villasukat olisi hyödyllisiä) tai pitkiä kalsareita (ei nekään turhat ole!). Sen sijaan voit antaa ystävällesi jotain mikä auttaa häntä monta vuotta eteenpäin.

Haluamme tuoda sinulle NYT mahdollisuuden antaa ystävällesi (Tai miksi ei itsellesikin) terveyttä ja hyvinvointia edistävä, kokonaisvaltainen treeni paketin.

Kuten tiedämme, Jouluna (ja yleensä koko vuoden aikana) nautitut kilot eivät karise yhdessä viikossa. Laihduttamiseen, lihaksen kasvattamiseen ja kunnon parantamiseen tarvitaan säännöllistä, jatkuvaa ja spesifiä harjoittelua. Kahdessa kuukaudessa alkaa jo saavuttamaan näkyvää muutosta. Toiveet kesäkropasta tai kivuttomasta niskasta ja selästä alkavat jo nostamaan päätään! Valmentajan kanssa pystyt tähän. ”Kinkut uuniin sulamaan” - projektissa sinä/ystäväsi/molemmat kartoitatte yhdessä valmentajan kanssa lähtötason ja tavoitteet. Näiden perusteella tehdään realistinen, tehokas ja turvallinen harjoittelusuunnitelma.

 

Paketti sisältää 24 valmennus tapaamista. Tapaamiset sisältät seuraavat palvelut:

•     Inbody-kehonkoostumusmittaus + analysointi alussa ja lopussa (78€)

•     Lihaskunto- ja liikkuvuustesti alussa ja lopussa (190€)

•     Yksilöity kuntosaliohjelma harjoitus ajalle (3kk/12vko)

•     Ravinto-ohjaus (ruokapäiväkirjan analysointi ja ruokavalio suunnitelma)

•     19 treeniä valmentajan kanssa (á 83€)

•     First Beat - sykevälivaihtelu testi + analysointi alussa ja lopussa (á 150€)

•     Liikkarin virallinen treenipussi (á 15€)

 

 

Tämän paketin kokonaishinnaksi siis muodostuisi 2398€. Yksikään euro ei valu hukkaan tällä projektilla. Kuitenkin, koska on Joulukuu, ja haluamme antaa tämä Sinulle lahjana, niin NYT ”Kinkut uuniin sulamaan” - kampanjan hinta VAIN 2149€! (Ilman First Beat mittausta 1999€) 

Jotta et jäisi yksin projektin kanssa, niin nyt annamme myös TOISEN mahdollisuuden. DUO-PT paketin, jossa Sinä ystäväsi kanssa treenaat valmentajan ohjeistuksella, teidän molempien yksilölliset tavoitteet huomioiden. DUO-PT sisältää samat tarjoukset (skootteri vain yhdelle voittajalle), mutta hinta ei tuplaudu. DUO-PT:n hinta YHTEENSÄ VAIN 3299€ (Ilman First Beat mittausta 2999€) , jolloin yhden tapaamisen hinnaksi tulee vain 62,4€/henkilö! Maksun kanssa olemme joustavia. Maksun voi suorittaa erissä. Näistä voit sopia valmentajan kanssa erikseen.

Löydät meidän valmentajat www.lauttasaarenliikuntakeskus.fi sivustolta ja Liikkarin aulassa olevista tauluista. Mikäli tiedät kenen kanssa haluat aloittaa, niin ota suoraan yhteyttä, mutta jos et ole vielä varma, ota alla olevilla tiedoilla yhteyttä. Tapaamisessa valitaan sinulle/teille sopiva valmentaja.

 

Ota yhteyttä valmentajaan TÄNÄÄN ja sovi aika tapaamiselle.

puh. +358400590515 tai sähköpostiin joonas.mahonen@liiku.net

Voit myös ostaa paketin suoraan Lauttasaaren Liikuntakeskuksen vastaanottotiskiltä!

  

 

Mitä Personal Training on?

Personal training on henkilökohtaista, suunnitelmallista ja monipuolista kunto- ja ravitsemusvalmennusta. Oli tavoitteesi elämäntapamuutos, laihduttaminen tai kunnon kohottaminen, personal trainer eli henkilökohtainen valmentaja on sinua varten jotta saavutat tavoitteesi!

Aloittelijana oma valmentaja on sinulle tärkeä. Valmentaja neuvoo sinulle oikeat ja turvalliset tekniikat ja pääset alusta alkaen treenaamaan oikein ja oikeita asioita. Näin ollen luomme yhdessä sinulle edellytykset saavuttaa tavoitteesi ja pystyt jatkossa treenaamaan oikein myös itsenäisesti.

Jos olet jo tottunut treenaaja mutta kaipaat lisätehoa treeniisi tai sinusta tuntuu että treeni junnaa paikallaan ja motivaatiota on näin hankala löytää, oma valmentaja auttaa sinut uuteen alkuun. Oman henkilökohtaisen valmentajan avulla pääset eteenpäin ja saat uusia keinoja kehityksen jatkamiseen. Valmentajamme eli personal trainerimme kannustavat sinut ylittämään itsesi uudestaan ja uudestaan.

 

Mihin tarkoitukseen PT sopii?

  • Kunnonkohotukseen ja painonhallintaan
  • Terveemmän elämän saavuttamiseksi
  • Motivaation löytämiseksi
  • Tavoitteiden saavuttamisen tueksi
  • Monipuolistamaan harjoittelua

Kenelle Personal Training sopii?

  • Kuntoilua aloittelevalle
  • Terveysliikkujalle
  • Urheilijalle
  • Painonhallintaa tavoittelevalle
  • Kaikille

 

Tässä alla muutamia esimerkkejä valmennuspaketeista asiakkaan painonhallinnan tavoitteen asettelun mukaan:

PT 12 Niille, jotka haluavat

* pudottaa pari kiloa painoa

* pystyä juoksemaan muutaman kilometrin

 * tulla hieman parempaan kuntoon

* Paketin kesto tavallisesti 4-6 viikkoa

 

PT 36 Niille, jotka haluavat

 *pudottaa viisi kiloa painoa

* pystyä juoksemaan kymmenisen kilometriä

*tulla jonkin verran parempaan kuntoon

*vähentää selkä-, niska- ja hartiaoireita

* Paketin kesto tavallisesti 3-4 kk

 

PT 58 Niille, jotka haluavat

* pudottaa kymmenen kiloa painoa

* pystyä juoksemaan puolimaratonin

* tulla merkittävästi parempaan kuntoon

* poistaa selkä-, niska- ja hartiaoireita pitkäksi aikaa

* tavoitella jotakin selvää pitkän tähtäimen, saavutettavissa olevaa tavoitetta

* Paketin kesto tavallisesti 5-6 kk

 

Lauttasaaren Liikuntakeskuksen personal trainer valmennuspaketit:

 

1 tapaaminen                    95€

4 tapaamista                     372€ (93€/kerta)

6 tapaamista                     528€ (88€/kerta)

12 tapaamista                   1020€ (85€/kerta)

24 tapaamista                   1992€ (83€/kerta)

36 tapaamista                   2952€ (82€/kerta)

58 tapaamista                   4640€ (80€/kerta)

116 tapaamista                 9048€ (78€/kerta)

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Jätä lomakkeella yhteystietosi niin valmentajamme ovat sinuun yhteydessä ja voitte yhdessä keskustella miten he voisivat olla sinulle avuksi!

 Voit myös ottaa suoraan yhteyttä trainereihimme personaltrainer@liiku.net tai kysyä lisää Liikuntakeskuksen vastaanotosta (09-6829 120) tai jättää yhteystietosi täältä.