Liikkariin uusi valmennustiimi!

24.10.2017 13:132 kuukautta sitten

Moikka Liikkarin Porukka!

Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa on tapahtunut paljon uudistuksia, eteenkin kesän aikana. Kuntoklubin tiloihin on tullut uusia liikunta-alueita, ulkoasua on muutettu ja henkilöstöä on tullut lisää. Me valmennus-tiimin puolesta olemme innoissamme muutoksista. Liikunta-alan ammattilaisina kohtaamme muutoksia ruokailun, hyvinvoinnin ja liikunnan trendeistä. Meidän työmme on saada sinut muuttumaan paremmaksi versioksi itsestäsi.

Monilla teistä on tavoitteena saavuttaa liikunnalla parempi olo, toisilla verrytellä ”uutuuden karheita” niveliä ja lihaksia. Jotkut haluavat mukavuusalueen turva kilot karistettua. Kesä 2018 tuo mukanaan jopa unelmia rantakropasta. Oli tavoitteesi sitten joku näistä, tai mikä tahansa muu liikuntaan, ravitsemukseen tai kuntoutukseen liittyvä, me autamme.

Monipuolisella ja yksilöllisellä osaamisella, me tiiminä hyödynnämme elämän kokemusta ja liikunnan koulutusta auttaaksemme sinua. Valmentajista löytyy osaaja juuri sinua varten.

 

 

Valmentajat:

Johan Malmström

Monille spinning-ohjauksesta tutuksi tullut Johan tietää kehonrakennuksen ja -muokkauksen tuomat ravitsemukselliset haasteet. Omalla monen vuoden kuntosaliharjoittelulla Johan on rakentanut itselleen rautaisen kehon ja aerobisesti kohottanut kuntonsa huipputasolle. Johan palvelee ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

@: johan.malmstrom@live.com tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Lauri Huttunen

Fustraa Liikkarilla ohjannut Lauri, on valmentajana tekninen ja tehokas. Laurin kamppailulajihistoria krav magassa ja karatessa tuovat harjoitteluun itsekurin, tavoitteellisuuden ja tehokkuuden. Jos kärsit jäykistä nivelistä tai huonosta liikkuvuudesta, on Laurin menettelytavat erinomaiset. Laurin kielitaito kattaa suomen, venäjän, saksan, ranskan ja englannin.

@: lauri.huttunen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Joonas Mähönen

Jo kymmenen vuotta sitten Budo Gymin respassa ensidebyyttinsä tehnyt Joonas ei säästele naurua. Kokkina ravitsemusosaamista kehittänyt dynamo hioo sinun ruokavaliosi kuntoon. Joonaksen kehonpaino- ja tekniikkaharjoittelun avulla sekä naiset että miehet punnertavat ja vetävät leukoja. Joonas vastaa kysymyksiin suomeksi ja englanniksi.

@: joonas.mahonen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Teuvo Saarentola

Teuvo ”Tepi” Saarentolan ura tennispelaajana on niittänyt mainetta ja menestystä maailmalla. Single- ja Duo-tenniksen SM- ja MM-kokemus pelaajana ja valmentajana on muotoillut vankan, rauhallisen ja varman otteen treenaamiseen. Tepi tietää omasta kokemuksesta, miltä liikkumattomuus tuntuu iän karttuessa. Tepin treenit taittuu suomeksi ja englanniksi.

@: tepi.saarentola@teptor.fi tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Anni Kyyrä

Anni on valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi. Anni opettaa nuoria parempaan tulevaisuuteen liikunnallisesti. Tehokkuudellaan hän valmentaa taitoluistelijoita voittamaan Suomen mestaruuksia. Kokonaisvaltaisesti ihmiskehon fysiikasta ja tekniikasta kiinnostunut Anni kuntouttaa, valmentaa ja kehittää sinutkin kuntoon. Anni valmentaa suomeksi ja englanniksi.

@: anni@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Tiiminä me yhdistämme voimamme palvellaksemme teitä, rakkaat Liikkarin asiakkaat. Haluamme siis tarjota teille 30€ näytetunti (55min) kenelle tahansa valmentajista. Kun tiedät kenen valmennettavaksi haluat, niin marraskuun ajan sinulla on mahdollisuus aloittaa edullisesti Gold-paketilla.

 

Gold-paketti pitää sisällään:

•   Kartoitustapaamisen

•   Kahdeksan (8) treenikertaa valmentajan kanssa

•   Ravinto-ohjeistuksen

•   Kuntotesti ja kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa

•   Harjoittelu-ohjelman kahdeksalle viikolle

•   Liikkarin virallinen treenikassi

(Yhteensä 10 tapaamista)

 

Paketin hinta on nyt VAIN 997€. Valitse itsellesi sopiva valmentaja ja varaa aika NYT.

 

 

Kuvassa vasemmalta: Lauri, Joonas ja Johan