Uutiset

Sijaiset ja muutokset tunneissa

Päivitämme listaa mahdollisimman nopeasti ja usein. Kaikille tunneille ei aina välttämättä löydy sijaista, joten joitain tunteja voidaan joutua korvaamaan muilla tunneilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.12.2017 23:352 päivää sitten

Uusimme Liikkarin saunat tällä viikolla!

Liikkarin saunojen uusiminen suoritetaan tällä viikolla.

Remontin vuoksi saunat ja pesutilat ovat väliaikaisesti poissa käytöstä remontin ajan.

Miesten pesutila ja sauna on poissa käytöstä keskiviikko-torstai 13.-14.12. ja naisten pesutila ja sauna on poissa käytöstä torstai-perjantai 14.-15.12.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa!

 

 

 

Mukavaa Joulun odotusta! 

11.12.2017 12:462 päivää sitten

Hyvän olon Joululahjapaketti

Liikkarin hyvän olon Joululahjapaketti

Tästä liikunnallinen pikastartti uuteenvuoteen. Paketin avulla lahjan vastaanottaja pääsee tehokkaaseen alkuun joulun jälkeen. Ammattitaitoiset valmentajat ottavat rautaisen otteen ja ohjaavat kunto-ohjelman avulla saajan hyvään treeni tahtiin. Hieronta ja kehonkoostuusmittaus lisättynä tätä parempaa lhjaa et voi ihmiselle antaa!

 Paketti sisältää:

·        Kaksi personal trainer valmennus kertaa  (sis. kuntosali ohjelman) 

·        InBody kehonkoostumusmittaus

·        Hieronta  30min 

Hinta VAIN 249€

Osta suoraan verkkokaupastamme oheisesta linkistä: VERKKOKAUPPA tai asiakaspalvelustamme.

07.12.2017 15:306 päivää sitten

Liikkarilta Joululahjat pukinkonttiin!

Mikäpä olisi parempi tapa muistaa ja ilahduttaa ystävää kuin lahja joka tuottaa iloa ja hyvää oloa saajalleen?

Nyt Liikkarilta hyvän olon Joululahjat pukinkonttiin!

 

Valikoimistamme lahjaksi:

-liikuntalahjakortit

-personal trainer -lahjakortit

-hierontalahjakortit

 

Voit hankkia lahjat verkkokaupastamme tai suoraan asiakaspalvelustamme.

Kysy lisää 09-6829120 tai info@liiku.net

 

07.12.2017 15:306 päivää sitten

Auta kaverisi kuntoon ”Kinkut uuniin sulamaan” - projekti

Auta kaverisi kuntoon ”Kinkut uuniin sulamaan” - projekti

Joulun aika on suurimmalle osalle meistä rentoutumisen ja herkuttelun aikaa. Yleensä herkkujen syöminen jatkuu monta päivää uuden vuoden puolelle. Tämä johtaa ei toivottujen kilojen kertymiseen vääriin paikkoihin. Lopputuloksena on usein kuulemamme lause: ”Tammikuussa alkaa kilojen pudotus”.

Tammikuussa kuntosalit täyttyvät uudenvuoden lupauksen tehneistä. Helmikuun vaihtuessa, suurin osa on jättänyt projektin kesken. Miksi? Koska päätöksen teon hetkessä ei ymmärretty tavoitteen saavuttamiseen vaadittavaa motivaatiota, työtä eikä joululahjaksi saatu oikeita työkaluja. Ehkä treeni kaveri jätti kesken ja jäit yksin tavoitteen kanssa?

Tällä lahjalla asiaan tulee muutos. Miksi antaa joka joulu jotain väkisin keksittyä, villasukkia (ei siinä ettei villasukat olisi hyödyllisiä) tai pitkiä kalsareita (ei nekään turhat ole!). Sen sijaan voit antaa ystävällesi jotain mikä auttaa häntä monta vuotta eteenpäin.

Haluamme tuoda sinulle NYT mahdollisuuden antaa ystävällesi (Tai miksi ei itsellesikin) terveyttä ja hyvinvointia edistävä, kokonaisvaltainen treeni paketin.

Kuten tiedämme, Jouluna (ja yleensä koko vuoden aikana) nautitut kilot eivät karise yhdessä viikossa. Laihduttamiseen, lihaksen kasvattamiseen ja kunnon parantamiseen tarvitaan säännöllistä, jatkuvaa ja spesifiä harjoittelua. Kahdessa kuukaudessa alkaa jo saavuttamaan näkyvää muutosta. Toiveet kesäkropasta tai kivuttomasta niskasta ja selästä alkavat jo nostamaan päätään! Valmentajan kanssa pystyt tähän. ”Kinkut uuniin sulamaan” - projektissa sinä/ystäväsi/molemmat kartoitatte yhdessä valmentajan kanssa lähtötason ja tavoitteet. Näiden perusteella tehdään realistinen, tehokas ja turvallinen harjoittelusuunnitelma.

 

Paketti sisältää 24 valmennus tapaamista. Tapaamiset sisältät seuraavat palvelut:

•     Inbody-kehonkoostumusmittaus + analysointi alussa ja lopussa (78€)

•     Lihaskunto- ja liikkuvuustesti alussa ja lopussa (190€)

•     Yksilöity kuntosaliohjelma harjoitus ajalle (3kk/12vko)

•     Ravinto-ohjaus (ruokapäiväkirjan analysointi ja ruokavalio suunnitelma)

•     19 treeniä valmentajan kanssa (á 83€)

•     First Beat - sykevälivaihtelu testi + analysointi alussa ja lopussa (á 150€)

•     Liikkarin virallinen treenipussi (á 15€)

 
Tämän paketin kokonaishinnaksi siis muodostuisi 2398€. Yksikään euro ei valu hukkaan tällä projektilla. Kuitenkin, koska on Joulukuu, ja haluamme antaa tämä Sinulle lahjana, niin NYT ”Kinkut uuniin sulamaan” - kampanjan hinta VAIN 2149€! (Ilman First Beat mittausta 1999€)

Jotta et jäisi yksin projektin kanssa, niin nyt annamme myös TOISEN mahdollisuuden. DUO-PT paketin, jossa Sinä ystäväsi kanssa treenaat valmentajan ohjeistuksella, teidän molempien yksilölliset tavoitteet huomioiden. DUO-PT sisältää samat tarjoukset (skootteri vain yhdelle voittajalle), mutta hinta ei tuplaudu. DUO-PT:n hinta YHTEENSÄ VAIN 3299€ (Ilman First Beat mittausta 2999€) , jolloin yhden tapaamisen hinnaksi tulee vain 62,4€/henkilö! Maksun kanssa olemme joustavia. Maksun voi suorittaa erissä. Näistä voit sopia valmentajan kanssa erikseen.

Löydät meidän valmentajat www.lauttasaarenliikuntakeskus.fi sivustolta ja Liikkarin aulassa olevista tauluista. Mikäli tiedät kenen kanssa haluat aloittaa, niin ota suoraan yhteyttä, mutta jos et ole vielä varma, ota alla olevilla tiedoilla yhteyttä. Tapaamisessa valitaan sinulle/teille sopiva valmentaja.

 

Ota yhteyttä valmentajaan TÄNÄÄN ja sovi aika tapaamiselle.

puh. +358400590515 tai sähköpostiin joonas.mahonen@liiku.net

Voit myös ostaa paketin suoraan Lauttasaaren Liikuntakeskuksen vastaanottotiskiltä!

 

07.12.2017 15:266 päivää sitten

Lastenhuoneessa hoitaja paikalla lokakuussa nyt myös aamupäivisin!

Liikkarin lastenhuoneessa valvoja paikalla nyt lokakuussa myös aamupäivisin maanantaina ja torstaina 9.00-12.00!

Tervetuloa!

04.11.2017 09:571 kuukausi sitten

Nutramino-treenikassin syyskuun arvonta

Kaikkien syyskuussa Personal Trainer -valmennuspaketteja ostaneiden kesken arvottiin Nutramino-treenikassi sisältöineen.

Arpaonni suosi tällä kertaa Annette Lindahlia.

Liikkarin porukka onnittelee voittajaa!

26.10.2017 08:581 kuukausi sitten

Liikkarin käytävänovien avainkortinlukijoiden myöhäisillan toiminnassa ilmentynyt ongelma on paikallistettu!

Liikkarin käytävänovien avainkortinlukijoiden myöhäisillan toiminnassa ilmentynyt ongelma on paikallistettu.

Vika johtuu kiinteistön sähköjen kello-ohjauksesta. Viasta on raportoitu eteenpäin ja toivomme että se saadaan kuntoon mahdollisimman pikaisesti!

Jos treenaat illalla kello 21.00 jälkeen kuntosalilla, niin ota varmuuden vuoksi tavarasi mukaan 3.kerroksen naulakkoon.

Pahoittelemme aiheutunutta hankaluutta myöhäisillan treenaajille!

Kun vika on korjattu niin päivitämme tiedon tänne.

Ystävällisin terveisin

Liikkarin porukka

 

25.10.2017 16:141 kuukausi sitten

Liikkariin uusi valmennustiimi!

Moikka Liikkarin Porukka!

Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa on tapahtunut paljon uudistuksia, eteenkin kesän aikana. Kuntoklubin tiloihin on tullut uusia liikunta-alueita, ulkoasua on muutettu ja henkilöstöä on tullut lisää. Me valmennus-tiimin puolesta olemme innoissamme muutoksista. Liikunta-alan ammattilaisina kohtaamme muutoksia ruokailun, hyvinvoinnin ja liikunnan trendeistä. Meidän työmme on saada sinut muuttumaan paremmaksi versioksi itsestäsi.

Monilla teistä on tavoitteena saavuttaa liikunnalla parempi olo, toisilla verrytellä ”uutuuden karheita” niveliä ja lihaksia. Jotkut haluavat mukavuusalueen turva kilot karistettua. Kesä 2018 tuo mukanaan jopa unelmia rantakropasta. Oli tavoitteesi sitten joku näistä, tai mikä tahansa muu liikuntaan, ravitsemukseen tai kuntoutukseen liittyvä, me autamme.

Monipuolisella ja yksilöllisellä osaamisella, me tiiminä hyödynnämme elämän kokemusta ja liikunnan koulutusta auttaaksemme sinua. Valmentajista löytyy osaaja juuri sinua varten.

 

 

Valmentajat:

Johan Malmström

Monille spinning-ohjauksesta tutuksi tullut Johan tietää kehonrakennuksen ja -muokkauksen tuomat ravitsemukselliset haasteet. Omalla monen vuoden kuntosaliharjoittelulla Johan on rakentanut itselleen rautaisen kehon ja aerobisesti kohottanut kuntonsa huipputasolle. Johan palvelee ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi.

@: johan.malmstrom@live.com tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Lauri Huttunen

Fustraa Liikkarilla ohjannut Lauri, on valmentajana tekninen ja tehokas. Laurin kamppailulajihistoria krav magassa ja karatessa tuovat harjoitteluun itsekurin, tavoitteellisuuden ja tehokkuuden. Jos kärsit jäykistä nivelistä tai huonosta liikkuvuudesta, on Laurin menettelytavat erinomaiset. Laurin kielitaito kattaa suomen, venäjän, saksan, ranskan ja englannin.

@: lauri.huttunen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Joonas Mähönen

Jo kymmenen vuotta sitten Budo Gymin respassa ensidebyyttinsä tehnyt Joonas ei säästele naurua. Kokkina ravitsemusosaamista kehittänyt dynamo hioo sinun ruokavaliosi kuntoon. Joonaksen kehonpaino- ja tekniikkaharjoittelun avulla sekä naiset että miehet punnertavat ja vetävät leukoja. Joonas vastaa kysymyksiin suomeksi ja englanniksi.

@: joonas.mahonen@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Teuvo Saarentola

Teuvo ”Tepi” Saarentolan ura tennispelaajana on niittänyt mainetta ja menestystä maailmalla. Single- ja Duo-tenniksen SM- ja MM-kokemus pelaajana ja valmentajana on muotoillut vankan, rauhallisen ja varman otteen treenaamiseen. Tepi tietää omasta kokemuksesta, miltä liikkumattomuus tuntuu iän karttuessa. Tepin treenit taittuu suomeksi ja englanniksi.

@: tepi.saarentola@teptor.fi tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Anni Kyyrä

Anni on valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi. Anni opettaa nuoria parempaan tulevaisuuteen liikunnallisesti. Tehokkuudellaan hän valmentaa taitoluistelijoita voittamaan Suomen mestaruuksia. Kokonaisvaltaisesti ihmiskehon fysiikasta ja tekniikasta kiinnostunut Anni kuntouttaa, valmentaa ja kehittää sinutkin kuntoon. Anni valmentaa suomeksi ja englanniksi.

@: anni@liiku.net tai YHTEYDENOTTOLOMAKE

 

Tiiminä me yhdistämme voimamme palvellaksemme teitä, rakkaat Liikkarin asiakkaat. Haluamme siis tarjota teille 30€ näytetunti (55min) kenelle tahansa valmentajista. Kun tiedät kenen valmennettavaksi haluat, niin marraskuun ajan sinulla on mahdollisuus aloittaa edullisesti Gold-paketilla.

 

Gold-paketti pitää sisällään:

•   Kartoitustapaamisen

•   Kahdeksan (8) treenikertaa valmentajan kanssa

•   Ravinto-ohjeistuksen

•   Kuntotesti ja kehonkoostumusmittaus alussa ja lopussa

•   Harjoittelu-ohjelman kahdeksalle viikolle

•   Liikkarin virallinen treenikassi

(Yhteensä 10 tapaamista)

 

Paketin hinta on nyt VAIN 997€. Valitse itsellesi sopiva valmentaja ja varaa aika NYT.

 

 

Kuvassa vasemmalta: Lauri, Joonas ja Johan

24.10.2017 13:131 kuukausi sitten

Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto!

Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.

Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.
Tunnille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa tanssiosaamista.

Lavis tunnit Liikkarilla maanantaina kello 18.25, tiistaina kello 18.45 ja perjantaina kello 10.00!

Nyt kaikki rohkeasti kokeilemaan!

    

24.10.2017 13:081 kuukausi sitten

Liikkarin uusi Joustoasiakkuus!

Nyt voit treenata Liikkarilla myös uudella Joustoasiakkuudella!

Joustosopimus ei sido sinua pitkäksi määräajaksi vaan se on voimassa toistaiseksi.

Jos kiinnostuit tai haluat kuulla lisää Joustoasiakkuudesta voit lähettää meille yhteydenottopyynnön tai tilata itsellesi kokeiluviikon oheisesta linkistä lomakkeella:   

 YHTEYDENOTTO TAI TILAA VIIKON TREENIPASSI

 

28.09.2017 13:142 kuukautta sitten

Lavis-lavatanssijumppa®

Lauttasaaren Liikuntakeskuksella on syyskaudella alkanut uusi ryhmäliikuntatunti!

Lavis-lavatanssijumppa® on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille.
Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.
Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. 

Tunnit ovat 

maanantaisin klo 18:25 (30 min)

tiistaisin klo 18:45 (45min)

perjantaisin klo 10:00 (45min)

lavis.fi

 

24.09.2017 19:312 kuukautta sitten

Nyt asiakkailla mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille juuri silloin kun oma aikataulu siihen antaa mahdollisuuden!

Liikkarin asiakkailla on nyt mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille juuri silloin kun oma aikataulu siihen antaa mahdollisuuden.

Uuden järjestelmämme avulla, aina kun ryhmäliikuntasali on vapaana, asiakas voi itse valita kosketusnäytöstä haluamansa virtuaalitunnin jolloin tunti lähtee automaattisesti pyörimään.

Käytettävissä kosketusnäytöllä ovat muun muassa LesMills virtuaalitunnit sekä CMS-virtuaalitunnit jotka löytyvät myös ryhmäliikunnan aikataulustamme.

Kaikki rohkeasti kokeilemaan!

 

17.09.2017 23:532 kuukautta sitten

Syyskauden Ryhmäliikunta-aikataulu

Syyskauden ryhmäliikunta-aikataulu on ilmestynyt!

Kesäkauden aikataulu on voimassa su 3.9. asti ja syyskauden aikataulu astuu voimaan ma 4.9.

Ryhmäliikunta-aikataulu 

(Klikkaa ylläolevasta linkistä ja aikataulu avautuu uuteen selainikkunaan.)

Painettu versio tulee elokuun loppupuolella jakoon.

Tervetuloa treenaamaan!

 

03.08.2017 22:394 kuukautta sitten

Lauttasaaren Liikuntakeskus on nyt myös CMS-kuntoklubi!

Lauttasaaren Liikuntakeskus on nyt myös CMS-kuntoklubi!

Asiakkaanamme voit nyt hyödyntää CMS-Travelpass -korttia.

Travelpass -kortilla voit käyttää CMS- kuntoklubiketjun jäsensaleja ilman lisäveloitusta. Käytössäsi on satoja korkeatasoisia CMS-kuntoklubeja ympäri maailman. Kortilla voi vierailla muilla CMS klubeilla oman talousalueen ulkopuolella. Kortti on tarkoitettu matkailijoille satunnaiseen käyttöön.

Muista pyytää kotiklubilta leima korttiin ennen matkalle lähtöä. Kortti on voimassa 30 pv leimauksesta.

Katso lisätietoa Travelpass-kortista linkistä:http://www.cmsclub.fi/travelpass/

 

05.02.2016 17:161 vuosi sitten

«««««««»»»»»»»