Fustra

Mitä Fustra on?


•Tapa harjoitella
•Kaikkea sitä, mitä olet tottunut näkemään kuntosalilla harjoiteltavan
•Ajatusideologia vahvasti kehonhallinnassa, liikehallinnassa ja oikeissa liikeradoissa sekä tehokkaassa rasvaa polttavassa treenaamisessa
•Harjoittelu etenee asiakkaan tarpeen ja tavoitteiden mukaisesti
•Jokaiseen harjoitukseen sisältyy avaavat liikkeet, voimaliikkeet ja coren vahvistaminen
•Ryhtiä tukevat syvät lihakset (esim. lapatuki ja keskivartalon hallinta)

JOS KIINNOSTUIT, TILAA TÄSTÄ LINKISTÄ ITSELLESI NÄYTETUNTI!

Kaipaatko lisätietoa Fustrasta - klikkaa tästä

 

    

    

 

Fustraohjaajiemme esittelyt:

 

 

Oona Simola

 

Moikka,

Olen Oona Simola, helsinkiläinen fysioterapiaopiskelija, Fustra -yksilövalmentaja sekä PTCA Health Coach.

Kärsitkö usein istumatyön tai muunrasituksesta aiheuttamista alaselän, sekä niska -hartiaseudun kivuista, tai haittaako juoksuasi polvikivut, joille ei tunnu löytyvän selitystä? Tuntuuko, että voimaharjoittelussa hyvien tulosten saavuttamisen esteenä on huono liikkuvuus tai painonpudotusyritykset kaatuvat motivaation loppumiseen? Juuri näihin ongelmiin haluan auttaa sinua löytämään ratkaisun Fustraharjoittelun sekä muutos- ja motivaatiovalmennusosaamiseni avulla.

Itselläni on kokemusta, niin urheilun kuin istumatyön aiheuttamista vammoista, sekä kiputiloista, joihin olen saanut Fustrasta apua. Tästä syystä voin suositella tätä harjoittelumuotoa myös muille.

Meille on annettu vain yksi keho, josta kannattaa pitää huolta läpi koko elämän!Aloita siis jo tänään ja lähde treenaamaan Fustraa kanssani.

Terveisin

Oona Simola

043 826 8058

oona.simola@fustra.fi

 

 

Anni Felin

 

Moi!

Olen Anni ja löytänyt hieronnan tutkinnon, liikunnanohjaus opintojen sekä erilaisten ihmisten kanssa työskentelyn kautta tieni Fustra- yksilövalmentajaksi.

Toimiva kroppa ei ole kenelläkään itsestäänselvyys, ei kilpaurheilijalla eikä työmyyrällä. Se vaatii ylläpitoa ja huoltoa. Kivun, liikevajauksen, kertyneen ylipainon tai väärän käyttäytymismallin seurauksena kropan on pakko löytää tapa toimia ja kompensoida tilanne, niin että kehossa on hyvä olla. Sama tapahtumaketju on käännettävissä myös toiseenkin suuntaan.

Yksilövalmennuksessa taivalta on tarkoitus kulkea yhdessä, valmentaja apunasi ja asiantuntijanasi. Treenataan tehokkaasti, kehoasi kuunnellen, oikeita liikeratoja ja lihaksia käyttäen sekä ennen kaikkea tavoitteidesi mukaisesti.

Oma mielenkiintoni urheilun saralla on lähes kymmenen vuoden mittaisen jalkapallo harrastuksen lisäksi viime vuodet keskittynyt toiminnalliseen ja kestävyysharjoitteluun, jonka päämääränä vuosittaisen maratonin lisäksi vieläkin pidempikestoinen kisa.

Ota yhteyttä ja potkaistaan treenit käyntiin!

Kaikkien julkaisun tykkääjien kesken arvomme viisi (5) Fustra yksilövalmennustuntia uusille Fustra asiakkalle.

Terveisin

Anni Felin

044-7043579

anni.felin@fustra.fi

 

 

 

Lauri Huttunen

 

Terve!

Haluaisitko elää arkea ja harrastaa liikuntaa ilman jatkuvia kipuja?
Monien kokemusten ja koulutusten jälkeen olen löytänyt harjoitusmenetelmän, jota voin sinulle opettaa ja joka oikeasti poistaa kiputiloja kehosta.

Toimin Fustra-yksilövalmentajana Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa ja olen koulutukseltani FAF Personal Trainer ja kuntosaliohjaaja, sekä erikoistunut ihmisten motivaation kohentamiseen.

Omat liikunta- ja harrastustaustani ovat vahvasti kamppailulajeista eri puolilta maailmaa; Karatea Venäjällä, nyrkkeilyä Britanniassa ja Krav-Maga:ta Suomessa. Monipuolisuus ja kehon kokonaisuuden kehitys ovat aina olleet minulle tärkeitä ohjatessani asiakkaita.

Terveen ja kivuttoman kehon rakentamiseen tarvitaan sitoutumista ja oikeita neuvoja. Kuntosali tai missä vain harrastuksessa on erittäin helppo tehdä harjoituksia väärällä tekniikalla, joka aiheuttaa keholle huonoa olotilaa vaikka tarkoitus olisikin parantaa kuntoa.

Soita minulle tai laita viestiä, niin autan sinua pääsemään parempaan ryhtiin ja kehosi kivuista eroon. Opetan myös sinulle keinot miten pidät huolta omasta kehostasi loppu elämäsi ajan ja nautit liikkumisesta oli se sitten mitä tahansa.

Liikunnallisin terveisin,

Lauri Huttunen
043 826 6418
lauri.huttunen@fustra.fi